موزاییک حیاطی

امروزه کمتر مکانی را می شود یافت که در قسمتی از آن موزاییک استفاده نشده باشد و استفاده از موزاییک در اماکن مختلف بسیار رایج شده است.

موزاییک حیاطی

از انواع مصالح ساختمانی می توان به موزاییک اشاره کرد که برای کف پوش استفاده می شود.موزاییک از ترکیبات سیمان، بتن، ماسه، پودر سنگ، خرده سنگهای رنگی و آب تولید می شود. طرح های مختلف و ترکیب سنگهای رنگی تنوع بی نظیر و زیبایی را در موزاییک بوجود آورده است. موزاییک ها کاربردهای ویژه ای دارند و بر اساس مواد تشکیل دهنده و نوع تولید آن استفاده می شود. نوعی از این موزاییک، موزاییک حیاطی است که برای حیاط استفاده می شود.
موزاییک حیاطی برای استفاده در پیاده رو ها و فضاهای بیرون مناسب است و باید دارای مقاومت فشاری بالا باشد تا در مقابل فشار زیاد و وزن وسایل نقلیه مختلف، ترک برنداشته و نشکند. علاوه بر این باید در تغییرات آب و هوایی، فصلی و سایش اجسام مقاوم باشد.
موزاییک حیاطی که برای پیاده رو ها استفاده می شود شیاردار هستند.
موزاییک حیاطی تنوع بسیار ابعاد گوناگونی دارد، و دارای ضخامت های مختلف است.

 

موزاییک حیاطی

 

تولید موزاییک حیاطی به دو روش است :

روش پرسی و روش ویبره ای

1- روش پرسی

روش پرسی، روشی بسیار قدیمی است که در این حالت موزاییک با فشار و پرس دستگاه تولید می شود و میزان فشاری که در این روش بر موزاییک اعمال می شود متفاوت است و بستگی به سنگ ریزه ها و ضخامت موزاییک تولیدی دارد. در این روش موزاییک به ساب خوردن نیاز دارد. تولید موزاییک در این روش به این گونه است که یک عدد شاسی و یک عدد موتور فشار که به وسیله موتورهای فشار روغن که توسط پیستوله های مکانیکی و برقی به فشار قوی متصل و به شاسی متحرک وصل شده و پرس کردن قالب انجام می شود.

2- روش ویبره ای

در روش ویبره ای از طرق لرزش یا همان ویبره مواد موزاییک را یکدست کرده و نیازی به سابیدن ندارد. نوار لغزانی در روش ویبره ای وجود دارد باعث لرزش در این روش است. بعد زمان کوتاهی موزاییک ها به سطحی صاف رسیده و باید به مدت 5 تا 6 ساعت در قالب بمانند تا خشک شوند و سپس بعد از خشک شدن از قالب جدا می شوند.

موزاییک حیاطی

موزاییک حیاطی انواع مختلف دارد که محبوب ترین آنها:

1.موزاییک حیاطی ویبره ای
2. موزاییک حیاطی شیار دار
3. موزاییک حیاطی سیمانی
4. موزاییک حیاطی سنگ دار
5. موزاییک حیاطی گرانیتی
6. موزاییک حیاطی واش بتن

از میان این مدل ها، موزاییک حیاطی شیاردار بسیار مورد نظر قرار گرفته است، به دلیل اینکه راه رفتن بر روی آن راحت و لغزندگی آن بسیار کمتر است.
قیمت موزاییک حیاطی بستگی به موارد بسیاری دارد از جمله طرح موزاییک، روش تولید موزاییک و ضخامت آن، کیفیت سیمان و موادی که برای تولید موزاییک حیاطی به کار رفته است. سنگ های به کار رفته در موزاییک و رنگبندی آن روی قیمت موزاییک تاثیر به سزایی دارد.
سنگ ها دارای درجه بندی هستند و نوع سنگی که به کار رفته در قیمت موزاییک، تعیین کننده است.
طرح موزاییک حیاطی هم عامل دیگری در قیمت آن است.
شایان موزاییک با داشتن طرح ها و رنگ های متنوع این امکان را به طراحان و پیمانکاران می دهد که با اجرای متفاوت و متنوع طرح های محوطه سازی را به صورتی منحصر به فرد ارائه دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *